Quinoasalat med cherrytomater og abrikoser
24. november 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Det er sommer, det er sol, og det er tid til salat. Med både cherrytomater, abrikoser og kirsebær i salatskålen kan det næsten ikke blive mere sommerligt ved spisebordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tilbered quinoaen efter anvisning på pakken.
Halvér cherrytomaterne og kirsebærrene, og skær abrikoserne i skiver.
Bland quinoa, tomater, kirsebær og abrikoser.
Hak persille og mynte groft, og vend krydderurterne i salaten.
Bland citronskal, revet hvidløg, olie, salt og peber. Hæld forsigtigt citronsaft i dressingen, imens du pisker den sammen. Hæld dressingen over salaten.
Fordel mozzarella over salaten, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk