Quinoasalat med cherrytomater og abrikoser

24. november 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Det er sommer, det er sol, og det er tid til salat. Med både cherrytomater, abrikoser og kirsebær i salatskålen kan det næsten ikke blive mere sommerligt ved spisebordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tilbered quinoaen efter anvisning på pakken.
Halvér cherrytomaterne og kirsebærrene, og skær abrikoserne i skiver.
Bland quinoa, tomater, kirsebær og abrikoser.
Hak persille og mynte groft, og vend krydderurterne i salaten.
Bland citronskal, revet hvidløg, olie, salt og peber. Hæld forsigtigt citronsaft i dressingen, imens du pisker den sammen. Hæld dressingen over salaten.
Fordel mozzarella over salaten, og servér den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar