Ribeye-bøffer og quinoasalat med grønkål
10. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En god og saftig oksebøf med lækkert og mættende tilbehør af quinoasalat med grønkål, gedeost og pære. Simpelt og godt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl quinoa i koldt vand, og kom den i en gryde. Hæld vand på, så det dækker, og kog den i letsaltet vand i 15-20 minutter, til frøene begynder at åbne sig. Hæld resterende vand fra, smag til med salt og peber, og lad den køle af.
Skær grønkålen fra stokken. Skyl kålen i koldt vand, og lad den dryppe af i en sigte. Snit kålen fint.
Skyl pærerne. Fjern kernehuset, og skær pærerne i fine skiver. Bland kål, pærer og quinoa i en skål.
Bland eddike, olie og honning, og hæld dressingen over quinoasalaten.
Steg bøfferne i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Anret salaten på et fad, og pynt med store stykker smuldret gedeost på toppen.
Servér bøfferne med quinoasalat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk