Bananbrød med tranebær, mandler og kokos

Saftigt bananbrød klar til eftermiddagskaffen. Det tager kun 10 minutter at røre sammen. Drys kokos på toppen, så brødet knaser dejligt, når du spiser det.

Bemærk: Hvis du ikke har små forme som her, kan du bage ét stort brød i en 2-liters form. Så skal brødet bages ca. 50 minutter i ovnen.

Ingredienser

Udstyr

fire små rugbrødsforme

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 175°. Pisk smør og sukker sammen. Pisk æggene i 1 ad gangen.
Mos bananerne, og vend dem i dejen. Tilføj tranebær.
Bland mel, kokosmel, kanel og bagepulver i en anden skål. Hak mandlerne groft, og rør dem i melblandingen. Vend melblandingen i dejen.
Smør de små rugbrødsforme, og fordel dejen i dem. Drys med kokosflager, og bag brødene i ovnen i 25-30 minutter.
Stik en kødnål i brødene, og tjek, om de er færdige. Der må ikke hænge våd dej fast på nålen, når du trækker den op.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth