Bananbrød med Bounty
10. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Modne bananer og Bounty i dejen giver en saftig og lækker kage med et hint af kokos. Opskriften er nem at gå til, så det er bare med at komme i gang!
Ingredienser
Udstyr
en 1-liters rugbrødsform
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret. Pisk æg og farin godt sammen med en elpisker, og rør smørret i.
Mos bananerne, og rør dem i dejen. Skær Bounty-barerne i mindre stykker, og vend dem i.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn i en skål, hæld det i æggemassen, lidt ad gangen, og rør til en ensartet masse.
Smør formen, hæld dejen i den, og drys med rørsukker på toppen.
Bag kagen i ovnen i 30 minutter. Tag den ud, drys med kokosflager, og bag den i yderligere ca. 10 minutter. Lad den afkøle i formen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk