Bananbrød med Bounty

10. juli 2018 af .

Foto: Martin Tanggaard

Modne bananer og Bounty i dejen giver en saftig og lækker kage med et hint af kokos. Opskriften er nem at gå til, så det er bare med at komme i gang!

Ingredienser

Udstyr

en 1-liters rugbrødsform

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret. Pisk æg og farin godt sammen med en elpisker, og rør smørret i.
Mos bananerne, og rør dem i dejen. Skær Bounty-barerne i mindre stykker, og vend dem i.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn i en skål, hæld det i æggemassen, lidt ad gangen, og rør til en ensartet masse.
Smør formen, hæld dejen i den, og drys med rørsukker på toppen.
Bag kagen i ovnen i 30 minutter. Tag den ud, drys med kokosflager, og bag den i yderligere ca. 10 minutter. Lad den afkøle i formen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar