Mysli med tranebær, kokos og mandler
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Myslien får mere smag og en lækker sprødhed, når du rister ingredienserne let på en tør pande.
Bemærk
Mængde: ca. 500 g svarende til 2 små patentlågsglas a ca. 255 ml.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist solsikkekerner, sesamfrø, kokosflager og havregryn let på en varm pande uden fedtstof.
Flæk mandlerne på langs, og vend dem i blandingen.
Rist i yderligere et par minutter.
Tag det hele fra panden, og vend tørrede tranebær i.
Lad myslien køle helt af, og opbevar den i glas eller krukker med tætlukkende låg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem hjemmelavet müsli