Mysli med tranebær, kokos og mandler

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Myslien får mere smag og en lækker sprødhed, når du rister ingredienserne let på en tør pande.

Bemærk
Mængde: ca. 500 g svarende til 2 små patentlågsglas a ca. 255 ml.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist solsikkekerner, sesamfrø, kokosflager og havregryn let på en varm pande uden fedtstof.
Flæk mandlerne på langs, og vend dem i blandingen.
Rist i yderligere et par minutter.
Tag det hele fra panden, og vend tørrede tranebær i.
Lad myslien køle helt af, og opbevar den i glas eller krukker med tætlukkende låg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar