Bananbrød
14. februar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Når man kalder en kage for et brød, lyder det pludselig meget sundere. Det snyder lidt – men det er godt nok et dejligt sødt brød.
Ingredienser
Udstyr
en brødform
Sådan gør du
Pisk sukker og æg sammen til en lys og luftig masse.
Tilsæt mel, bagepulver, kanel, vaniljesukker, salt og olie, og rør det sammen til en ensartet dej.
Tænd ovnen på 170° varmluft.
Mos bananerne med en gaffel, og hak chokoladen i små stykker. Vend begge dele i dejen.
Hæld dejen i en smurt brødform, og bag bananbrødet i ovnen i ca. 50 minutter, til der ikke længere hænger dej ved, når du stikker en nål i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk