Bananbrød

Når man kalder en kage for et brød, lyder det pludselig meget sundere. Det snyder lidt – men det er godt nok et dejligt sødt brød.

Ingredienser

Udstyr

en brødform

Sådan gør du

Pisk sukker og æg sammen til en lys og luftig masse.
Tilsæt mel, bagepulver, kanel, vaniljesukker, salt og olie, og rør det sammen til en ensartet dej.
Tænd ovnen på 170° varmluft.
Mos bananerne med en gaffel, og hak chokoladen i små stykker. Vend begge dele i dejen.
Hæld dejen i en smurt brødform, og bag bananbrødet i ovnen i ca. 50 minutter, til der ikke længere hænger dej ved, når du stikker en nål i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
22. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar