Bagt torsk med grøn linsesalat

Grønne linser er nemme og hurtige at tilberede, og de udgør en perfekt basis i en frisk og fyldig salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl linserne i koldt vand, og kog dem møre efter anvisningen på pakken.
Skyl fenniklen, og fjern de yderste blade. Pil løget. Snit fennikel og løg fint, evt. på et mandolinjern. Halvér granatæblet, og slå kernerne ud i en skål med en ske – fjern de bitre hvide hinder.
Vend linser, fennikel, rødløg, granatæblekerner og rosiner sammen i en skål. Pres saften af citronen. Vend finthakket dild, citronsaft og olie i salaten.
Tænd ovnen på 180°.
Læg fiskefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag fileterne i ovnen i 7-8 minutter.
Hak dilden groft. Skyl citronen, og skær den i både. Anret salat og torsk på tallerkener, drys med dild, og servér med citronbåde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck