Grøn linsesalat med stegte kæmperejer
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Linserne i denne salat mætter godt og forsyner dig med gode proteiner.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl linserne grundigt, og kog dem efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte.
Skyl spidskålen, og snit den i fine strimler. Hak mynten fint. Bland spidskål og mynte med de lune linser.
Riv skallen af citroenen. Rør eddike sammen med citronskal, salt og peber. Vend dressingen i salaten.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Rens chilien for kerner, og hak den fint.
Varm olien op på en pande, og svits hvidløg, chili og rejer i nogle minutter, til rejerne skifter farve og er gennemstegte, men stadig saftige.
Vend de stegte rejer med linsesalaten, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk