Linsesalat med bagte rødbeder

Prøv vores lækre opskrift på mættende linsesalat med bagte rødbeder og karamelliserede rødløg. Salaten er god både som aftensmad og som frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°.
Skræl rødbederne, skær dem i både, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Vend rødbederne med olivenolie, salt og finthakket rosmarin, og bag dem i ovnen i 30 minutter, til de er møre og let gyldne.
Kog belugalinserne efter anvisningen på posen.
Pil rødløget, og skær det i skiver. Steg skiverne gyldne i smør på en pande.
Tilsæt balsamicoeddike og ahornsirup. Drys let med salt og peber, og tag panden af varmen, når al væden er fordampet.
Skyl og tør rucola. Hak mandlerne. Anret skåle med linser, bagte rødbeder, smuldret feta, rucola og karamelliserede rødløg.
Pynt med hakkede mandler og evt. mere rosmarin, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
9. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar