Grøn linsesalat med fennikel og bacon
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En nem grøn linsesalat med masser af smag. Grønne linser indeholder meget protein, så denne salat mætter dejligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl linserne under koldt vand. Kog dem i bouillon i 15 minutter.
Hæld vandet fra, og afkøl linserne under rindende koldt vand.
Snit fennikel papirtyndt, fx på et mandolinjern. Hak krydderurterne. Skær rødløget i tynde både. Bland det hele sammen.
Rist baconternene sprøde på en tør pande. Drys dem over linsesalaten.
Pynt salaten med stykker af blå ost.
Tip!
Hvis du ikke er så glad for blå ost, kan du fx skifte den ud med en emmentaler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk