Bagt torsk på grøn bund

27. august 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Den saftige torsk serveres på sprøde grøntsager, så der stadig er lidt at tygge på.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skindet af fisken, og del stykket i mindre portioner. Læg dem på en plade med bagepapir. Dryp med olie, læg en timiankvist på hver, og krydr med salt og peber. Bag dem i en 225° varm ovn i ca. 8 minutter efter tykkelse.
Halvér tomaterne, og skrab kernerne ud. Skær tomaterne i små tern. Rens og snit forårsløg ret fint. Pil og hak hvidløg fint.
Steg tomater og hvidløg i olie på en pande i 1-2 minutter. Hæld eddike på, og damp den hurtigt ind.
Vend forårsløg og kapers i, og sluk for varmen. Smag til med salt og peber.
Anret blandingen på tallerkener, og top med fisk. Drys med skyllet, hakket persille, og dryp evt. med lidt balsamicoglace. Servér med brød.

Tip!

Fisken kan serveres varm, kold eller lun. Torsken kan også erstattes med laksefilet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar