Bagt grape med skyr og myntesukker

Den bagte grape er et friskt indslag på morgenbordet, men gør sig også godt som en sund dessert.

Bagt grape med skyr og myntesukker
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
grapefrugter
2

Myntesukker

rørsukker
½ dl
frisk mynte
1 håndfulde

Til servering

skyr
4 spsk.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skær grapefrugterne over i halve, og skær bunden en smule til, så de kan stå stabilt. Kør en skarp kniv rundt langs kanten på hver halve grapefrugt, og frigør frugtkødet en smule, så det er nemmere at få fri med en ske efter bagningen.
Sæt grapefrugterne med skærefladen opad på en bageplade med bagepapir eller i et lille ovnfad.

Myntesukker

Blend rørsukker og mynteblade sammen i en minihakker, til det er findelt.
Drys 1 tsk. myntesukker på hver halve grape, og bag dem øverst i ovnen i 10 minutter, til de er let glaserede.
Tag dem ud, og afkøl let.

Til servering

Anret de lune grapefrugter med en skefuld skyr på toppen, og spis dem med en ske.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'