Bær med myntesukker og vaniljecreme
31. august 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Myntesukkeret er super nemt at lave og giver desserten et delikat tvist.
Ingredienser
Sådan gør du
Pluk bladene af myntekvistene, og blend dem sammen med sukker i en blender, til det er grønt og findelt. <br />
Opbevar myntesukkeret i et glas på køl.
Flæk vaniljestangen med en skarp kniv, og skrab vaniljekornene ud. Rør dem sammen med græsk yoghurt og flormelis i en skål.
Pisk fløden til skum, og vend det i vanilje-yoghurtcremen.
Skyl bærrene, og anret dem i små skåle. Drys lidt myntesukker over, læg en skefuld vaniljecreme ovenpå, og pynt med mynte. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk