Øllebrød med skyr og hindbær
3. januar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Grød er hot, og øllebrød er ingen undtagelse. Pift den gamle klassiker op med en klat skyr og friske hindbær på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær brødet i mindre stykker, og hæld dem i en gryde sammen med øl, vand og sukker. Kog i ca. 15 minutter, til brødet er kogt ud. Smag til med salt og citronsaft.
Fordel øllebrøden i skåle, og top med skyr, hindbær, frysetørrede hindbær og evt. spiselige blomster.
Tip!
Giv grøden en hurtig tur med en stavblender, hvis du vil undgå klumper.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på øllebrød med flødeskum
Powered by Froala Editor