Øllebrød med skyr og hindbær

3. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Grød er hot, og øllebrød er ingen undtagelse. Pift den gamle klassiker op med en klat skyr og friske hindbær på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær brødet i mindre stykker, og hæld dem i en gryde sammen med øl, vand og sukker. Kog i ca. 15 minutter, til brødet er kogt ud. Smag til med salt og citronsaft.
Fordel øllebrøden i skåle, og top med skyr, hindbær, frysetørrede hindbær og evt. spiselige blomster.

Tip!

Giv grøden en hurtig tur med en stavblender, hvis du vil undgå klumper.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar