Asiatisk mangosalat med spicy tigerrejer

Denne asiatiske mangosalat er både frisk, eksotisk og mættende på samme tid.

Bemærk: Marinering: 2-24 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rengør rejerne, og lad halen blive på.
Bland alle ingredienserne til marinaden, og lad rejerne marinere i mindst 2 timer på køl – gerne natten over.
Pil og pres hvidløg. Rør det sammen med limesaft, peanutbutter, fiskesauce og sesamolie. Tilsæt vand, indtil du opnår en flydende konsistens.
Skyl og tør spinat, og fordel den på et fad. Hæld kogende vand over edamamebønner i en sigte, og fordel dem over salaten. Skær mango og avocadoer i skiver. Snit radiserne i tynde skiver. Hak mynte.
Fordel det hele over salaten, dryp dressing over, og top med peanuts.
Varm en wok op uden fedtstof. Steg rejerne ved høj varme i nogle minutter, indtil de skifter farve og er gennemstegte. Fordel dem over salaten, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic