Peanut-kyllingelår med mangosalat

28. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Giv kyllingelårene ekstra smag med en lækker og krydret peanutbuttermarinade. Servér dem med en frisk mangosalat og ris.

Bemærk
Marinering: 1 time eller natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og riv hvidløg og ingefær fint. Bland det med limesaft, peanutbutter, sojasauce og sesamolie i en skål.
Rist sesamfrøene gyldne på en tør pande, og lad dem køle af, inden de røres i marinaden.
Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle, og vend dem i marinaden. Lad kødet marinere i mindst 1 time eller natten over i køleskabet.
Skræl mangoen, og skær den i tern. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern. Pil og hak rødløget fint. Skyl og hak chili fint. Skyl og hak koriander groft. Vend alle ingredienserne sammen i en skål. Pres limesaft over, krydr med salt, og bland godt.
Tænd ovnen på 200°, og kog risene efter anvisningen på pakken. Fordel kyllingelårene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er flot gyldne og gennemstegte.
Servér peanut-kyllingelår med mangosalat og ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar