Asiatiske kødboller med mangosalat og ris
15. februar 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Smut en tur til Østen på blot en halv time med denne smukke og smagfulde ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på emballagen.
Pil rødløget, og skær det i små tern. Pil og pres hvidløgene. Pluk og hak korianderen. Rør hakket kød med rødløg, hvidløg og koriander. Form kødet til små kødboller.
Steg kødbollerne i olie på en pande i 5-6 minutter, til de er gennemstegte.
Skyl og tør spinaten, og hæld den på panden sammen med hoisinsauce, edamamebønner og lidt soya. Bland godt.
Skyl og tør salaten. Skræl mangoen, og skær kødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl chilien, og hak den fint.
Vend salat med agurk, limesaft og lidt olie. Anret salaten på et fad, og top med mango, basilikumblade og chili. Anret ris i dybe tallerkener, og top med asiatiske kødboller og grønt. Nyd mangosalaten til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk