Asiatiske kødboller med mangosalat og ris

15. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Smut en tur til Østen på blot en halv time med denne smukke og smagfulde ret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på emballagen.
Pil rødløget, og skær det i små tern. Pil og pres hvidløgene. Pluk og hak korianderen. Rør hakket kød med rødløg, hvidløg og koriander. Form kødet til små kødboller.
Steg kødbollerne i olie på en pande i 5-6 minutter, til de er gennemstegte.
Skyl og tør spinaten, og hæld den på panden sammen med hoisinsauce, edamamebønner og lidt soya. Bland godt.
Skyl og tør salaten. Skræl mangoen, og skær kødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl chilien, og hak den fint.
Vend salat med agurk, limesaft og lidt olie. Anret salaten på et fad, og top med mango, basilikumblade og chili. Anret ris i dybe tallerkener, og top med asiatiske kødboller og grønt. Nyd mangosalaten til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar