Appelsinmarineret kylling med coleslaw

Kylling i en lækker, frisk marinade af appelsinsaft serveret med en skøn coleslaw.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne over på tværs, og læg dem i en skål. Riv skallen og pres appelsinerne. Fordel appelsinskal og -saft over kyllingekødet.
Hak estragon fint, og vend det med kyllingekødet og appelsinmarinaden. Dæk skålen til, og stil på køl i 2-12 timer.
Dup kyllingekødet tørt, krydr med salt og peber, og steg det på en (grill)pande i 2 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt.
Skær spidskål i meget tynde strimler. Skrub gulerødderne, og skær dem i tynde strimler på langs. Skær løget i tynde skiver. Hak krydderurterne fint.
Rør yoghurt sammen med eddike, spidskommen, honning, salt og peber. Bland dressingen med grøntsager og krydderurter, og servér som tilbehør til kyllingekødet.

Tip!

Coleslawen smager også vidunderligt med rødbeder i stedet for gulerødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck