Koteletter med appelsinmarinerede gulerødder og boghvedekerner

6. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Køb en god kotelet med skaft, steg den i olie og smør, og servér den med de lækreste, smukke appelsinmarinerede gulerødder i forskellige farver. Hvis du så også rister lidt boghvede og serverer det til, er der ikke et øje tørt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl og flæk gulerødderne. Fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Pil og pres hvidløg. Hak rosmarin. Riv skallen, og pres saften af appelsinen. Rør hvidløg sammen med olie, salt, peber, rosmarin og appelsinskal, og hæld det over gulerødderne. Bag dem møre i ovnen ved 200° i 20-25 minutter. Pres appelsinsaft ud over dem.
Kog kernerne i rigeligt vand i 10 minutter. Skyl dem i koldt vand, og dup dem tørre i et viskestykke.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 10 minutter. Pres saften af appelsinen.
Afkøl let, og vend kernerne med olie, appelsinsaft, salt, peber og hakket dild.
Steg koteletter i olie og smør på en pande. Krydr med salt og peber. Servér med gulerødder og boghvedekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar