Koteletter med appelsinmarinerede gulerødder og boghvedekerner
Køb en god kotelet med skaft, steg den i olie og smør, og servér den med de lækreste, smukke appelsinmarinerede gulerødder i forskellige farver. Hvis du så også rister lidt boghvede og serverer det til, er der ikke et øje tørt.
![Koteletter med appelsinmarinerede gulerødder og boghvedekerner](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/koteletter-med-appelsinmarinerede-gulerodder-og-boghvedekerner_4856.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4940185546875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
August 6, 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner