Pastinakbøffer med coleslaw
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Selv de mest inkarnerede kødspisere vil blive glade, når de smager disse saftige vegetariske pastinakbøffer! Servér med en sprød og lækker coleslaw med rosenkål.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern de yderste blade på rosenkålen, og skær bunden af. Snit de små kålhoveder i helt fine skiver fra top til bund.
Skyl og skær æbler i papirtynde skiver uden kernehus. Bland snittet rosenkål og æble i en skål.
Rør en dressing af cremefraiche, honning, sennep, salt og peber, og vend den i rosenkålsblandingen. Sæt på køl indtil servering.
Skræl pastinakkerne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløget. Pil løget, og riv det. Rør pastinak, parmesan, hvidløg, løg, æg, havregryn, salt og peber sammen til en fars.
Form bøffer af farsen, og steg dem i smør og/eller olie på en varm pande, til bøfferne er faste. Servér med rosenkålsslaw.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk