Paprikakylling med coleslaw
15. september 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Martin Tanggaard
Kyllingelår er herlig hverdagsmad, fordi de passer sig selv i ovnen. Prøv at give dem en krydret marinade inden, og servér dem med en frisk og sprød coleslaw, som vi tilfører kikærter for at gøre lidt mere mættende.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland en marinade af olie, honning, paprika, salt, peber og citronsaft.
Gnid kyllingelårene med marinaden, læg dem i et ovnfast fad, og steg dem cirka 45 minutter ved 180°.
Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche og æbleeddike. Smag til med sukker, salt, peber og citronsaft.
Snit hvidkål fint, og riv gulerødderne. Hak persillen fint, og tag lidt fra til servering.
Rør kål og gulerødder med dressing og persille. Lad det trække køligt, imens kyllingen er i ovnen.
Vend coleslaw med afdryppede kikærter inden servering, og top med et drys persille. Spis de friskstegte kyllingelår og kogte kartofler til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk