Fiskeburger med coleslaw
16. marts 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Skift hakkedrengen ud med fiskefilet. Her er brugt mørksej, men alle torskefisk kan bruges, så gå bare efter den billigste og mest friske.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kålen, og snit den fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler (julienne),eller riv dem groft.
Pil hvidløget, og riv det fint. Rør det sammen med mayonnaise, eddike og sukker i en skål. Vend kål og gulerod sammen med dressingen, og smag til med salt og evt. lidt mere sukker og eddike.
Del fisken i to. Vend stykkerne i en skål med først mel, derefter sammenpisket æg og til sidst pankorasp.
Steg dem gyldne og akkurat gennemstegte i olie på en pande i 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Lun bollerne, og fyld dem med coleslaw, fisk og syltet agurk. Servér straks.
Tip!
Du kan også bruge lyssej, lange, kulmule eller hvilling i stedet for mørksej.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk