Coleslaw med mormordressing
15. december 2020
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Coleslaw er en dejlig fyldig og mættende salat, som egner sig godt som tilbehør til alle former for grillet kød. Mormordressingen tager salaten til helt nye højder!
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af citronen. Rør fløden sammen med citronsaft, sukker, salt og peber.
Lad dressingen stå og tykne, mens salaten laves klar.
Fjern de yderste blade af spidskålen, og snit resten helt fint. Skrub gulerødderne, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Bland gulerødder og spidskål i en stor salatskål.
Hak mynte og kørvel fint, og vend det i grøntsagerne. Vent med at hælde mormordressingen over til lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på coleslaw