Æggewraps med laks og avocado

Lav nemme wraps af æg, og fyld dem med grønne og cremede grøntsager og laks! En rigtig luksuriøs frokost eller et let aftensmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æg og salt sammen. Smelt smør på en varm pande, og steg helt tynde æggewraps.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og dup spinaten tør.
Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem.
Pres saften af citronen, dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber.
Rul wrappen sammen, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 25. marts 2019

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic