Æggewraps med linser og avocado

16. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Disse æggewraps er skøn og hurtig aftensmad, der ligger godt i maven. De er også lækre til frokost, så lav gerne en større portion, så du har rester til dagen efter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æg og salt sammen i en skål.
Steg 1 wrap ad gangen i smør på en pande, til den er gylden og gennemstegt på begge sider. Fortsæt med resten af æggemassen, til du har 4-6 wraps.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Skyl og tør salaten.
Dræn de grønne linser fra dåsen.
Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel salat, avocadoskiver og linser ovenpå.
Dryp med lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Rul wrappene sammen, og servér straks.

Tip!

Skal det gå stærkt i køkkenet, kan du bruge to eller tre pander til at stege æggewrappene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar