Æggewraps med linser og avocado
16. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Disse æggewraps er skøn og hurtig aftensmad, der ligger godt i maven. De er også lækre til frokost, så lav gerne en større portion, så du har rester til dagen efter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg og salt sammen i en skål.
Steg 1 wrap ad gangen i smør på en pande, til den er gylden og gennemstegt på begge sider. Fortsæt med resten af æggemassen, til du har 4-6 wraps.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Skyl og tør salaten.
Dræn de grønne linser fra dåsen.
Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel salat, avocadoskiver og linser ovenpå.
Dryp med lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Rul wrappene sammen, og servér straks.
Tip!
Skal det gå stærkt i køkkenet, kan du bruge to eller tre pander til at stege æggewrappene.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk