Salat med laks, asparges og avocado

1. september 2022 af .

Foto: Lene Samsø

Salaten her er nem at lave og praktisk at tage med til sammenskudsgilde. De forskellige elementer kan tilberedes hver for sig i god tid og samles lige før servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør revet ingefær, sukker og soja sammen i en skål. Smag til med limesaft og sesamolie.
Pluk og skyl salaten. Skyl asparges. Knæk den nederste, træede ende af, og kassér dem.
Damp aspargesene i ½ cm kogende saltet vand under låg i ½ minut. Afdryp.
Udsten avocadoerne med en ske, og skær kødet i tern.
Anret salat, asparges og avocado på et lille fad. Top med grove brud af røget laks, dressing og sesam, og servér straks.

Tip!

Vend avocadoternene i lidt limesaft, og sæt dem på køl, hvis du tilbereder dem i god tid før servering. Så holder de sig friske og fine i farven.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar