Persille-æggewraps med rejer, avocado og chili
19. juni 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Skift det traditionelle brød ud med en tynd æggewrap toppet med rejer og avocado.
Ingredienser
Sådan gør du
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med salt og peber. Skyl og pluk persillen, og hak den groft.
Steg et tyndt lag æggemasse i olie og smør på en pande i 1 minut. Drys med et par spsk. persille, vend wrappen om, og steg i yderligere 1 minut. Læg wrappen på en tallerken, og fortsæt med resten af æggemassen og persillen - der bliver ca. 8 wraps.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skyl og slyng salaten. Afdryp rejerne.
Anret persille-æggewraps på tallerkner, og top med avocado, rødløg, salat, rejer plukket dild og chili. Tegn striber af cremefraiche over, giv citronbåde til, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk