Spinatvafler med røget laks og avocado
22. februar 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lækre grønne vafler smækfyldt med vitaminrig spinat og toppet med røget laks, blød avocado og friske ærter.
Ingredienser
Udstyr
et vaffeljern
Sådan gør du
Tænd for vaffeljernet. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
Pensl vaffeljernet med smør, og steg vafler af dejen.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Bælg ærterne, og skyl feldsalaten.
Top vaflerne med flødeost, røget laks, ærter, feldsalat og avocadoskiver. Servér straks.
Tip!
Spinatvafler smager også fremragende toppet med krydret kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk