Æggewrap med laks og avocado
21. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Æggewrap med lækkert fyld er en nem, velsmagende og mættende ret, der er perfekt både som morgenmad, frokost og mellemmåltid. Du kan let skifte fyldet ud med andre grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør spinaten, og hak den groft.
Pisk æg og parmesan sammen i en skål, og rør den hakkede spinat i. Krydr med salt og peber.
Varm lidt olie op på en slip let-pande, og hæld et tyndt lag æggemasse på panden. Lad den sætte sig i ca. 1 minut, vend den forsigtigt, og steg den færdig i ca. 1 minut på den anden side. Steg de andre wraps på samme måde.
Skær røget laks i strimler. Halvér avocadoerne, fjern sten og skræl, og skær avocadokødet i tynde skiver. Skyl spidskålen, og skær den i meget smalle strimler. Hak dilden ret fint med en kniv.
Smør hver wrap med 1 spsk. rygeost, og fordel avocado, laks, spidskål og soltørrede tomater skåret i strimler oven på hver wrap. Drys med hakket dild.
Rul wrappen stramt sammen omkring fyldet, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk