Ossobuco med safranrisotto og gremolata

Ossobuco er en ægte norditaliensk simreklassiker, der mere eller mindre passer sig selv i ovnen. Den gyldne safranrisotto (også kendt som risotto alla milanese, altså risotto fra Milano) og den friske, vitaminrige gremolata er det helt originale tilbehør til ossobuco, som løfter retten til en sand madfest.

Ossobuco med safranrisotto og gremolata
31-60 min.

(3)

December 23, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid, ossobuco: 2 timer og 30 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Ossobucoen skal sættes i ovnen i god tid, men risotten skal til gengæld tilberedes lige før servering, så den er frisk, blød og dampende varm.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'