Langtidshævet durumbrød
Dette langtidshævede durumbrød smager skønt med et lag smør. Brødet kan dog også bruges til bruschetta. I så fald kan du sagtens bage dem nogle dage i forvejen. Brød til bruschetta skal nemlig ristes sprødt, så det gør ikke noget, hvis brødet ikke er helt friskbagt.
![Langtidshævet durumbrød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/langtidshaevet-durumbrod-2_3738.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.26220703125&fp-y=0.6623983739837398&fp-z=1.50091519219036)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Dejen skal hæve i mindst 6 timer eller natten over. Rør fx dejen sammen, aftenen før du skal bruge brødene – så skal de bare bages på selve dagen.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner