Grillede frugtspyd med yoghurt og romsirup
30. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Jordbær, nektarin og ananas smager dejligt efter en tur på grillen, når de søde og syrlige smage kommer endnu mere frem. Servér det sammen med hjemmelavet romsirup.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
Havegrill
Grillspyd
Sådan gør du
Tænd op i grillen udendørs.
Skyl og nip jordbærrene.
Skær skrællen af ananassen, og skær den i 1 cm tykke skiver. Skær hver skive i kvarter.
Skyl nektarinerne, fjern kernerne, og skær dem i tykke skiver.
Sæt frugtstykkerne på grillspyd, og pensl dem med olie. Grill frugtspyddene i 3-4 minutter på hver side, til de har fået fine grillstriber.
Hak chokoladen, og vend den sammen med yoghurten med en ske i en skål.
Rør sirup og rom sammen med en ske i en skål. Servér frugtspyddene med yoghurt og romsirup.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk