Yoghurt-pop

17. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Har du lyst til at spise is til morgenmad, er denne yoghurt-pop et oplagt bud! Du kan også bare bruge en færdig yoghurt og fryse den ned med frisk frugt eller bær.

Bemærk
Frysetid: 4 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Rør yoghurt sammen med lemoncurd og honning i en skål.
Skyl hindbær og ferskner, og skær fersknerne i mindre stykker. Bland begge dele med yoghurten.
Hæld massen i isforme, og læg dem på frost. Sæt en ispind i efter 1 times tid, og frys dem derefter i mindst 4 timer.

Tip!

Vil du lave en voksen-is, kan du tilsætte lidt limoncello. Det smager skønt og giver samtidig en blødere konsistens.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar