Yoghurt-pop
17. august 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Har du lyst til at spise is til morgenmad, er denne yoghurt-pop et oplagt bud! Du kan også bare bruge en færdig yoghurt og fryse den ned med frisk frugt eller bær.
Bemærk
Frysetid: 4 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Rør yoghurt sammen med lemoncurd og honning i en skål.
Skyl hindbær og ferskner, og skær fersknerne i mindre stykker. Bland begge dele med yoghurten.
Hæld massen i isforme, og læg dem på frost. Sæt en ispind i efter 1 times tid, og frys dem derefter i mindst 4 timer.
Tip!
Vil du lave en voksen-is, kan du tilsætte lidt limoncello. Det smager skønt og giver samtidig en blødere konsistens.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk