Croissant-french toast med bær og romsirup
En ny og nem måde at forkæle dine brunchgæster på. Lav det hele klar aftenen før, og sæt fadet i ovnen næste morgen.
![Croissant-french toast med bær og romsirup](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/croissant-french-toast-med-baer-og-romsirup_6360.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
October 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid på køl: Mindst 2 timer, men gerne natten over.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på french toast