Verdens nemmeste spaghetti med kødboller

Du skal kun bruge én gryde og 20 minutter til at lave verdens bedste og nemmeste omgang spaghetti med kødboller.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kødet godt sammen med salt, peber, æg, sennep, tomatpuré og oregano i en skål. Form farsen til helt små kødboller, og stil dem til side.
Pil løget, og skær det i både. Pil og hak hvidløg. Skyl squashen, halvér den på langs, og skær den i skiver. Skyl tomaterne, og halvér dem.
Læg ingredienser i hver sin bunke i en sauterepande eller bredbundet gryde. Læg pastaen øverst sammen med basilikumstilke og soltørrede tomater. Drys med chiliflager og salt, og dryp med olie.
Hæld vand i gryden, og bring retten i kog. Lad den koge i 10-12 minutter ved høj varme, til vandet næsten er fordampet, og spaghettien er kogt mør. Rør i retten et par gange i løbet af kogetiden.
Riv parmesanen groft. Servér retten direkte fra gryden med revet parmesan til.

Tip!

Linguinepastaen er lidt tyndere og mere flad end almindelig spaghetti og er derfor nem at koge mør. Du kan godt bruge almindelig spaghetti i stedet for linguine. Tilsæt en lille smule mere vand, og kog 2-3 minutter ekstra.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft