Verdens nemmeste islagkage
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Nem og lækker islagkage, du kan lave på nul komma fem – køb gode lagkagebunde hos bageren, og læg dem sammen med god, færdigkøbt vaniljeis og en stor portion friske bær. Vupti!
Bemærk
Frysetid: Minimum 3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg denne ene lagkagebund i bunden af en springform, der passer i størrelsen.
Lad vaniljeisen tø en lille smule op, og rør den sammen med lidt af de friske bær.
Fordel isen oven på lagkagebunden i springformen. Læg den anden lagkagebund ovenpå isen, og pres kagen let sammen.
Sæt islagkagen i fryseren i mindst 3 timer.
Smelt chokoladen forsigtigt, fx over vandbad eller i mikrobølgeovnen.
Tag islagkagen ud af springformen, og sæt den på et fad.
Fordel de sidste bær på toppen af kagen, og dryp chokoladen i tynde stråler ud over kagen.
Tip!
Servér fx med et glas iskold cava.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk