Kødboller i tomatsovs med spaghetti

17. august 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

"Lady og Vagabonden" elskede kødboller i tomatsovs med spaghetti, og det gør du forhåbentlig også, når du smager den her lækre version.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 250°. Rør farsen sej med salt i en skål, og lad den hvile i 5 minutter.
Bland mælk og rasp i en skål, og stil til side i 5 minutter.
Riv hvidløg, parmesan og citronskal, og hak persillen fint.
Vend mælkeblandingen, hvidløg, parmesan, citronskal og persille sammen med farsen. Tilsæt æg og peber, og rør forsigtigt farsen sammen.
Tril kødboller af farsen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kødbollerne i 5 minutter. Tag kødbollerne ud, rotér dem på bagepladen, og lad dem bage i yderligere 5 minutter. Steg derefter kødbollerne i olie i en pande, til de er gyldne.
Hak løg og hvidløg fint, og steg det blødt i olie i en gryde i 2 minutter.
Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, balsamico, honning og paprika i gryden.
Hak basilikum fint, og vend det ned i gryden. Lad indholdet simre under låg i 20 minutter.
Blend tomatsovsen fint, og smag den til med salt og peber.
Kog spaghettien, og servér sammen med tomatsovs og kødboller. Pynt retten med frisk basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar