Italienske kødboller med spaghetti og tomatsauce

16. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Lav en klassisk omgang kødboller i en skøn og velsmagende tomatsauce. Spis spaghetti til, og du har opskriften på en romantisk middag a la lady og vagabonden.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kødet med salt, peber og oregano i en skål.
Pil og pres hvidløget, og riv parmesanen fint.
Rør hvidløg, parmesan, rasp og æg i farsen. Sæt farsen på køl i 30 minutter.
Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i olie i en gryde. Tilsæt de resterende ingredienser, og lad tomatsaucen simre i 10 minutter. Smag til med eddike og krydderier.
Form farsen til små kødboller, og brun dem i olie på en pande ved høj varme. Læg kødbollerne i tomatsaucen, og lad dem simre med i 10 minutter, til de er gennemtilberedte.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Servér med kødboller i tomatsauce, og top med friskrevet parmesan og basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar