Italienske kødboller med spaghetti og tomatsauce
16. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav en klassisk omgang kødboller i en skøn og velsmagende tomatsauce. Spis spaghetti til, og du har opskriften på en romantisk middag a la lady og vagabonden.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet med salt, peber og oregano i en skål.
Pil og pres hvidløget, og riv parmesanen fint.
Rør hvidløg, parmesan, rasp og æg i farsen. Sæt farsen på køl i 30 minutter.
Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i olie i en gryde. Tilsæt de resterende ingredienser, og lad tomatsaucen simre i 10 minutter. Smag til med eddike og krydderier.
Form farsen til små kødboller, og brun dem i olie på en pande ved høj varme. Læg kødbollerne i tomatsaucen, og lad dem simre med i 10 minutter, til de er gennemtilberedte.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Servér med kødboller i tomatsauce, og top med friskrevet parmesan og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk