Den nemmeste isdessert
30. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Denne dejlige vaniljeis med mælkechokolade og mandler er nem og hurtig at tilberede. Og så behøver du ingen ismaskine for at kunne lave den.
Bemærk
Frysetid: Mindst 6 timer.
Ingredienser
Udstyr
en bradepande på 25 x 35 cm
Sådan gør du
Rist mandlerne på en tør pande, til de er sprøde. Hak chokoladen og mandlerne groft.
Del æggene i blommer og hvider, og pisk blommerne godt med honning.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk fløden med ⅔ af flormelissen og vaniljekornene.
Vend flødeskummet sammen med æggeblommerne. Pisk hviderne næsten stive, tilsæt resten af flormelissen, og pisk hviderne helt stive. Vend dem i blandingen.
Beklæd bradepanden med husholdningsfilm, og fordel halvdelen af ismassen i bradepanden.
Drys med halvdelen af mandlerne og chokoladen. Hæld resten af cremen over, og drys med resten af mandlerne og chokoladen.
Frys isdesserten i minimum 6 timer. Servér den i store firkantede stykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk