Tarteletter med grønne asparges og rejer

Tarteletter i en frisk udgave med grønne asparges og rejer, lige til middagsbordet.

Ingredienser

Udstyr

en fast muffinform af metal eller silikone med 12 huller

Sådan gør du

1 Smør muffinformen med olie. Rul butterdejen ud. Udstik 12 cirkler, og læg dem i hullerne i muffinformen, så dejen formes som tarteletter.
2 Pisk æg og fløde sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
3 Skyl aspargeserne, og bræk den nederste ende af. Skær aspargeserne i 3 cm lange stykker. Bring vand i kog i en gryde, og kog aspargeserne i 3 minutter.
4 Afkøl dem under koldt vand, og vend dem i æggemassen. Fordel blandingen i de ubagte butterdejstarteletter.
5 Bag tarteletterne i en 200° varm ovn i 15-20 minutter, til de er faste og gyldne.
6 Pres saften af citronen. Vend rejerne med friskhakket dild, og smag til med salt, peber og citronsaft.
7 Anret rejerne oven på de friskbagte, varme tarteletter, og servér straks.

Tip!

Af en rulle færdigkøbt butterdej kan du hurtigt bage en portion sprøde tarteletter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft