Tarteletter med asparges, edamamebønner og spinat
17. april 2023
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Tarteletter kan sagtens serveres med fyld, som er både sprødt og friskt, uden at der pilles for meget ved klassikeren.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kyllingebrystfileterne i bouillon i en lille gryde i 15-20 minutter, til al kødet har skiftet farve. Afkøl kødet let, og skær det i strimler. Gem kogevandet.
Smelt smør i en gryde, og pisk mel i.
Skru ned for blusset, og pisk madlavningsfløde og ca. 3 dl af kyllingens kogevand i, til konsistensen er jævn. Varm saucen godt igennem til lige under kogepunktet.
Kassér den nederste ende af de grønne asparges, og skær resten i mundrette stykker.
Læg edamamebønner, spinat, asparges og kylling i gryden, og lad det simre uden at koge i et par minutter. Smag til med salt og peber.
Lun tarteletskallerne efter pakkens anvisning, og fyld dem lige inden servering. Pynt med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk