Tarteletter med kylling og asparges

25. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

En vaskeægte mormor-klassiker! Frosne ærter kan bruges, hvis det skal være nemt, men friskbælgede smager bare af sol og sommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde, og tilsæt mel. Lad det stege i 2-3 minutter, uden at det tager farve. Tilsæt bouillon ad et par omgange. Hæld fløde i, og lad det simre i 4-5 minutter.
Skær kødet i tern. Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede del af, og skær resten i 3 cm lange stykker. Vend kød, asparges og ærter i gryden, og lad det simre i 5-7 minutter.
Skyl og tør persillen, og hak den fint. Vend persillen i tarteletfyldet, og smag til med salt og peber.
Lun tarteletskallerne, og fyld dem med tarteletfyldet. Skyl og tør brøndkarsen, og drys den over som pynt. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar