Tarteletter med kylling og asparges
25. september 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En vaskeægte mormor-klassiker! Frosne ærter kan bruges, hvis det skal være nemt, men friskbælgede smager bare af sol og sommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt mel. Lad det stege i 2-3 minutter, uden at det tager farve. Tilsæt bouillon ad et par omgange. Hæld fløde i, og lad det simre i 4-5 minutter.
Skær kødet i tern. Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede del af, og skær resten i 3 cm lange stykker. Vend kød, asparges og ærter i gryden, og lad det simre i 5-7 minutter.
Skyl og tør persillen, og hak den fint. Vend persillen i tarteletfyldet, og smag til med salt og peber.
Lun tarteletskallerne, og fyld dem med tarteletfyldet. Skyl og tør brøndkarsen, og drys den over som pynt. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste tarteletter!