Squashsuppe med mynte

Flot lysegrøn squashsuppe med mandler, mynte og gedeost. Den salte gedeost er skøn i denne simple suppe, der kan laves på blot 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Skyl og riv squashen. Steg løg og hvidløg i olie i en varm gryde.
Tilsæt revet squash, og lad den stege med kort – ingen af delene skal tage farve.
Tilsæt bouillon og mandler, og lad suppen simre under låg i ca. 15 minutter.
Tilsæt mynte, og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Anret suppen med gedeost i og lidt mynte til pynt. Servér straks, evt. med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 20. september 2018

Opskrift:

Fotograf: Aller Media