Limesorbet med mynte

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne lette limesorbet er perfekt som et punktum efter en god middag.

Bemærk
Frysetid: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Udstyr

en fryseegnet beholder

Sådan gør du

Bring vand og sukker i kog i en kasserolle, og lad det simre, til sukkeret er helt opløst.
Hak mynten fint, og hæld den varme sukkerlage over. Lad blandingen stå og trække i ca. 15 minutter.
Si myntebladene fra, og tilsæt limesaft.
Frys blandingen i en fryseegnet beholder med tætlukkende låg i mindst 4 timer.
Servér med frisk mynte på toppen.

Tip!

Er din hjemmelavede is blevet meget hård i fryseren, bør du tage den ud af fryseren 30-40 minutter før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar