Limesorbet med mynte
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Denne lette limesorbet er perfekt som et punktum efter en god middag.
Bemærk
Frysetid: Mindst 4 timer.
Ingredienser
Udstyr
en fryseegnet beholder
Sådan gør du
Bring vand og sukker i kog i en kasserolle, og lad det simre, til sukkeret er helt opløst.
Hak mynten fint, og hæld den varme sukkerlage over. Lad blandingen stå og trække i ca. 15 minutter.
Si myntebladene fra, og tilsæt limesaft.
Frys blandingen i en fryseegnet beholder med tætlukkende låg i mindst 4 timer.
Servér med frisk mynte på toppen.
Tip!
Er din hjemmelavede is blevet meget hård i fryseren, bør du tage den ud af fryseren 30-40 minutter før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk