Nem squashsuppe

13. december 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv en enkel, men velsmagende suppe, som ikke ligger alt for tungt.

Ingredienser

Sådan gør du

Sautér squashtern, finthakket løg og tyndt snittet hvidløg i olie ved middel varme, til de er bløde, men ikke har taget farve.
Hæld varm bouillon over, og lad det simre under låg i 10 minutter.
Blend med en stavblender direkte i gryden til en ensartet konsistens.
Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber
Servér suppen med brøndkarse og grofthakkede nødder på toppen. Spis flute eller andet brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar