Nem squashsuppe
13. december 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en enkel, men velsmagende suppe, som ikke ligger alt for tungt.
Ingredienser
Sådan gør du
Sautér squashtern, finthakket løg og tyndt snittet hvidløg i olie ved middel varme, til de er bløde, men ikke har taget farve.
Hæld varm bouillon over, og lad det simre under låg i 10 minutter.
Blend med en stavblender direkte i gryden til en ensartet konsistens.
Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber
Servér suppen med brøndkarse og grofthakkede nødder på toppen. Spis flute eller andet brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk