Spinatdip med mynte
4. april 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Det lyder måske sært, men du bliver overbevist, hvis du prøver den milde og cremede dip til grøntsager, i salater eller som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør spinaten, og hak den fint sammen med mandler og mynteblade, f.eks. i en blender.
Hæld blandingen i en skål, og rør den sammen med fintrevet citronskal, citronsaft og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Servér dippen sammen med sprøde grøntsager og f.eks. rugbrødschips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk