Ærtedip med mynte

28. august 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Den friske og farverige dip er lækker som tilbehør til både kød, fisk og brød.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld ærterne i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Afdryp i en sigte.
Rens forårsløg, og skær dem i mindre stykker. Skyl mynten.
Blend ærter, forårsløg, mynte og cremefraiche til grøn mos i en blender eller minihakker, og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret dippen i en skål, eller opbevar den i en lukket beholder på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar