Ærtedip med mynte
28. august 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Den friske og farverige dip er lækker som tilbehør til både kød, fisk og brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld ærterne i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 2 minutter, til de er tøet op. Afdryp i en sigte.
Rens forårsløg, og skær dem i mindre stykker. Skyl mynten.
Blend ærter, forårsløg, mynte og cremefraiche til grøn mos i en blender eller minihakker, og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret dippen i en skål, eller opbevar den i en lukket beholder på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk