Røget laks med wasabicreme

Haps! Gæsterne vil elske at småspise af de fine laksebidder anrettet på sprødt rugbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Del brødskiverne i kvarte, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og drys med salt.
Rist dem i en 200° varm ovn i ca. 8 minutter, til de er sprøde. Lad brødet afkøle på en rist.
Skær lakseskiverne i små stykker på 3 x 3 cm.
Rør wasabipasta og rygeost sammen, og smag til med salt og peber. Skyl agurkestykket, og skær det i bittesmå tern.
Fordel wasabicremen på det ristede rugbrød. Top med laks, og pynt med agurk. Krydr med peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth