Manchego med pærechutney

Sød og frisk pærechutney, der går godt til den tørre, faste ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær pære og æble i 1 cm tykke både uden kernehus. Pil rødløget, og skær det i både. Skræl og riv ingefær.
Læg pære, æble, rødløg og ingefær i en gryde med alle de øvrige ingredienser.
Kog det forsigtigt op under låg, og lad chutneyen småkoge under låg i 30 minutter.
Rør ofte, så chutneyen ikke brænder på. Tag den fra varmen, og afkøl.
Servér chutneyen som tilbehør til manchego og knækbrød.

Tip!

Her er brugt manchego, men pærechutneyen smager også skønt til andre tørre, faste oste.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth