Pærechutney

25. februar 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Den her pærechutney har potentiale til at blive en ny favorit til osten. Den er syrlig, sød og krydret i samme mundfuld og passer perfekt til blød brie.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak pære og løg fint, og varm det i en gryde med eddike i 10 minutter.
Hæld de øvrige ingredienser i gryden, og lad indholdet simre i 20 minutter. Rør jævnligt rundt.
Blend meget kort indholdet i gryden med en stavblender, så noget af det får en finere konsistens.
Hæld chutneyen på glas, og opbevar den i køleskabet.
Servér til f.eks. ost eller svinekød.

Tip!

Kan du lide stærk mad, kan du bruge 1 tsk. sambal oelek ekstra. Så får din pærechutney ekstra smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar