Pærechutney
25. februar 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Den her pærechutney har potentiale til at blive en ny favorit til osten. Den er syrlig, sød og krydret i samme mundfuld og passer perfekt til blød brie.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak pære og løg fint, og varm det i en gryde med eddike i 10 minutter.
Hæld de øvrige ingredienser i gryden, og lad indholdet simre i 20 minutter. Rør jævnligt rundt.
Blend meget kort indholdet i gryden med en stavblender, så noget af det får en finere konsistens.
Hæld chutneyen på glas, og opbevar den i køleskabet.
Servér til f.eks. ost eller svinekød.
Tip!
Kan du lide stærk mad, kan du bruge 1 tsk. sambal oelek ekstra. Så får din pærechutney ekstra smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk